HOE DEELNEMEN?

Wij zijn volop bezig met de organisatie van Eneco Clean Beach Cup voor 2021.
Op dit moment is het nog te onzeker wanneer we met z'n allen opnieuw kunnen samenkomen.

Hou deze pagina alvast in de gaten voor nieuwe updates rond een nieuwe datum voor Eneco Clean Beach Cup 2021, maar opruimen kan je alvast het hele jaar rondom jouw huis, in jouw wijk of op de stranden.
Niet alleen op het strand ligt er afval en zwerfvuil, óók aan de oevers van rivieren en misschien wel in de berm van je eigen straat.
Dat kan met de Eneco Clean Beach Cup community via de WEPLOG APPLICATIE.

DIGITAAL STRANDEN OPRUIMEN MET ONZE ONLINE COMMUNITY VIA DE WEPLOG APP

Deelnemen is supereenvoudig!


Het enige wat je nodig hebt is een smartphone, de gratis app ‘weplog’ , handschoenen of een afvalgrijper én een vuilniszak.

download de app weplog in google play store download de app weplog in de app store

Je registreert je via de applicatie en kan van daaruit deel uitmaken van de ‘Eneco Clean Beach Community’. De app toont je welke straten een dringende schoonmaakbeurt of opruimactie nodig hebben, maar je kan evengoed foto’s en notities delen en nadien je route delen via sociale media. 


 

Vraag je gratis toolkit aan!

Ontvang onze gratis Corona proof opruim toolkit voor Eneco Clean Beach Cup.

Maak deel uit van de Eneco Clean Beach Cup community

Ruim mee op rond je 'kot' of aan het strand en maak deel uit van de Eneco Clean Beach Cup Community. Download de Weplog app en neem deel aan het Eneco Clean Beach Cup event via de event-tab. Ga op stap met je smartphone én een vuilniszak in de hand en deel je route, foto's en/of resultaten via de app en sociale media.

Lavagraphics